To events

Smart Energy Academy 2022

Smart Energy Academy

Onze jaarlijkse klassieker staat ook in 2022 weer op het programma! De Smart Energy Academy is een driedaagse opleiding die je meeneemt door onze roadmaps voor de energiesector, de wijzigende rollen en de financierings-uitdagingen.  De laatste dag van de academy krijgt dit jaar een bijzondere twist want de cursusdag vloeit over in het high level event Energy Mission waar we enkele topsprekers aan het woord zullen laten rond het thema van de betaalbaarheid van de energievoorziening.

  • Wanneer: 15-17 november
  • Waar: Antwerpen, Gent & Brussel

Wat is de Smart Energy Academy?

Deze driedaagse opleiding én netwerkgelegenheid zit bomvol dynamische sprekers die je de laatste stand van zaken van de energietransitie en de hiervoor broodnodige innovaties toelichten.

Programma

  • DAG 1 (Antwerpen): De elektriciteitsmarkt en -stakeholders - De spelers op en fundamenten voor de elektriciteitsmarkt met een knipoog naar de toekomst van de energietransitie  (open het dagprogramma)
  • DAG 2 (Gent): Duurzame warmte / koeling en renovatie (open het dagprogramma)
  • DAG 3 (Brussel): Moleculen en financiering van de energietransitie (open het dagprogramma)

De laatste dag van de academy krijgt dit jaar een bijzondere twist want de cursusdag vloeit over in het high level event Energy Mission waar we enkele topsprekers aan het woord zullen laten rond het thema van de betaalbaarheid van de energievoorziening.

En dat elke dag op een passende locatie met een boeiende rondleiding of ludieke brainstorm tijdens de lunch.


Reserveer je plaats

All participants have access to the downloads via the private mailing we sent out the day after. 

You want full acces to all our event materials? Become a Flux50 member!

Apply now for membership